Såld

Lillängsvägen 11A

Gäddeholm
Såld

Lillängsvägen 11A

Gäddeholm

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för din intresseanmälan!

Utgångspris:
3 495 000 kr

Bostadsrättsradhus nyproducerat 2017 med villakänsla!

Vill du bo med villakänsla men med fördelarna av bostadsrätt? Då har ni kommit rätt! Här erbjuds ett bostadsrättsradhus i hörnläge med egen uppfart och carport samt baksida med altan och gräsmatta. Här bor ni i populära Gäddeholm med villa känsla, men ni slipper ansvar för yttre underhåll av huset. Bostadens 101 kvm fördelas på 5 rok där kök, badrum samt vardagsrum med utgång till altan finns på bottenplanet samt sovrum och ytterligare ett badrum återfinns på övre plan med luftkonditionering för de varma sommardagarna. Ett vinterbonat förråd återfinns på tomten. Bo i en stabil förening med bra ekonomi där robotgräsklippare dagligen klipper medlemmarnas gräsmattor. Bakom tomten har ni en äng med kossor som vandrar fritt på mark som inte kommer bebyggas. Här har ni närhet till förskola, skola, promenad & motionsstråk samt absolut närhet till Mälaren med bad och hundbad. Varmt välkomna på visning, anmälan på mäklarens hemsida krävs!

Ansvarig mäklare

Michel Pettersson

Fakta

Bostadstyp
Radhus
Rum
5 rok
Boarea
101 kvm
Driftskostnad
13 068 kr/år
Våning
1 av 1
Avgift
5 354 kr/mån inkl. vatten, bostadsrättstillägg samt samfällighet.

Fakta

 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2017
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Luft/Vatten pump + luft/luft övervåning.
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Energideklaration
  Utförd
  Energiklass
  None
 • Förening
  Namn
  MARK BRF Aggarö 1, Gäddeholm
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger fastigheterna Ängen 27 samt Ängen 28 och består av två flerbostadshus med adresserna Lillängsvägen 11A-D, 13 A-D i Västerås kommun. Ekonomisk och administrativ förvaltare är MARK.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Digital-TV via fibra, eget abonnemang krävs. Bredband via Fibra, eget abonnemang krävs.
  Parkering
  Varje parhus har en uppfart där två bilar får plats varav en bil under tak.
  Renoveringar
  Då husen stod klara 2017 har inga större renoveringar eller ombyggnationer utförts. 2020 Värmepumpar installerades i samtliga bostäder. Inga planerade större renoveringar enl samtal med föreningen 2022-05-06.
  Ekonomi
  Inga planerade avgiftsförändringar enligt samtal med föreningen 2022-05-06.
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Föreningen tillåter delat ägarskap
  Information om månadsavgift
  inkl. vatten, bostadsrättstillägg samt samfällighet.
  Övriga utrymmen/byggnader
  Förråd på tomtens baksidan.
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Boarea
  101 kvm
  Aareakälla
  Bostadsrättsförening
  Avgift
  5 354 kr/mån inkl. vatten, bostadsrättstillägg samt samfällighet.
  Andel i föreningen
  12,5%
  Andel av årsavgift
  12,5%
  Andel av BRF nettoskuldsättning
  1 215 507 kr
  Total driftskostnad
  1 089 kr/mån
  El: 1 000 kr/mån
  Försäkring: 89 kr/mån
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader är uppskattade.
 • Allmänt
  Information

  Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

  Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.

  Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

  Pris

  I Mälardalens Fastighetsförmedlings bostadsannonser i dagspress och på Internet anger vi prisnivån pris, vilket uppdragsgivaren har accepterat som ett tänkbart försäljningspris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Det råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Mälardalens Fastighetsförmedling tillämpar budgivning enligt de krav som anges i §20 i fastighetsmäklarlagen. Endast lagda bud som godkänns av säljaren anges på www.malarfast.se samt andra aktuella hemsidor.

  Undersökningsplikt
  Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

  Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

  Köparens undersökningsplikt

  Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade "livslängd".

  Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

  Säljarens upplysningsskyldighet

  Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

  Utfästelse

  Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

  Avtalsfrihet

  Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

Ansvarig mäklare

Michel Pettersson
Mälardalens Fastighetsförmedling

Kontakt

Följ oss på sociala medier

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi för en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack! Vi kontaktar dig inom kort.

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi för en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack! Vi kontaktar dig inom kort.