VISNING 8/10

Skillingeuddsvägen 36B

Skillingsudd
VISNING 8/10

Skillingeuddsvägen 36B

Skillingsudd

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för din visningsanmälan!

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för din intresseanmälan!

Utgångspris:
6 795 000 kr

Nyproducerad enplansvilla med fantastisk utsikt över Mälarens vatten.

Varmt välkomna till Skillingeuddsvägen 36B och möjligheten att förvärva en nyproducerad enplansvilla med utsikt över Mälarens vatten. Här kan du kan komma hem efter en produktiv arbetsdag och mötas av sjöutsikten vilket skänker ett lugn oavsett väder! Huset andas lyx med dess genomgående exklusiva materialval och tilltalande planlösning. År 2021 stod denna välbyggda lösvirkesvilla klar och nu har ni chansen att bli de nya lyckliga husägarna! Boarean är om 153,7 kvm och här erbjuds mycket av det som många önskar, så som magisk Mälarutsikt, slående takhöjd upp emot hela 4,2 meter, stora sociala ytor och två duschrum. Kliv in och möt genast en fantastisk sjöutsikt via vardagsrummets vackra fönstersättning. Köket är elegant med luckor i en midnattsblå nyans, mässingsdetaljer och platsgjuten bänkskiva. I köket lämnas inget att önska! Här kyler ni vinet i vinkyl, tar kaffe direkt från kaffemaskinen eller varför inte en iskall husets fatöl direkt från den egna tappen. Här har ni ett mycket trevligt master sovrum med helglasade dubbeldörrar mot Mälaren samt ytterligare ett sovrum för gästerna/barnen. Separat tv-rum/allrum som nås via spröjsade dubbeldörrar. De båda badrummen är helkaklade, ett i marmor med svarta detaljer och det andra i grått med mässingsdetaljer. Stort altandäck om ca 130 kvm med oslagbar utsikt och spabad, vilket nås från flera av rummen. Bilen parkeras i carporten och bara några steg bort finns Skilligeudds strandbad med sommarcafé. Skillingeudd är Kungsörs pärla, området omges av Mälaren och har ett vackert strandbad med sommarcafé och grillplats. Promenera i en härlig blandning av äldre- och nyare bebyggelse. Området har under de senaste åren expanderat och här bor numera många barnfamiljer. Barnen åker tryggt med skolbuss till Västerskolan (FK-3), Hagaskolan (FK-3) eller Kung Karl skola (4-9). Från Kungsör nås Eskilstuna via E20 på ca 15 minuter med bil och från Kungsörs station är tågavgångarna täta. Varmt välkomna på visning, anmälan på mäklarens hemsida krävs!

Ansvarig mäklare

Michel Pettersson

Fakta

Bostadstyp
1-plansvilla
Rum
4 rok
Sovrum
2
Boarea
153.7 kvm
Fastighetsbeteckning
Skillinge 4:10
Driftskostnad
30 409 kr/år
Tomtarea
943 kvm
Tillträde
Enl. ök.

Visningar

Lördag 8/10 kl 13:00 - 13:40
Anmälan krävs!
Visningsanmälan

Fakta

 • Rumsbeskrivning
  HALL
  Genast innanför dörren möts du av elegant granit på golvet och en fin öppenhet mot vardagsrummet. Här finns en given plats för ytterkläder.
  VARDAGSRUM
  Vacker fönstersättning på helvägg mot Mälaren med utgång till altanen och öppen planlösning mot köket. I vardagsrummet finns en värmande etanol kamin och takhöjden är slående med sina ca 4,2 meter. Välvald enstavsparkett i ek och vita väggar. Förberett för Sonos ljudsystem.
  KÖK
  Köket präglas av elegans med dess midnattsblå luckor, mässingsdetaljer och den massiva platsgjutna bänkskivan i betong. Här finns faciliteter som belysta vägghyllor, ledbelyst sockel runt om samt öl tapp i mässing med kompressor. Kökets utrustning har all lyx du kan önska så som kombiugn med mikro, ångugn, kaffemaskin, vinkyl, induktionshäll, fläkt, integrerad och tystgående diskmaskin samt kyl och frys, allt från Siemens (diskmaskin från AEG). Matplatsen är trivsam vid stort fönster med naturen alldeles utanför. Tapwell kran med diskho 780mm bred. Fläkten är lackerad i samma kulör som köket. Förberett för Sonos ljudsystem.
  MASTER SOVRUM
  Ett drömmigt sovrum med helglasade dubbeldörrar mot Mälaren och i nära anslutning till ett av duschrummen.
  SOVRUM/GÄSTRUM
  Ett trivsamt rum som passar lika bra som sovrum, gästrum eller arbetsrum.
  BADRUM 1
  Lyxigt duschrum helt i vit marmor med svart ådring. Detaljerna är svarta och duschplatsen har snygga dörrar i industriglas. Spotlights i taket och förberett för Sonos ljudsystem.
  BADRUM 2
  Helkaklat duschrum i grått som går fint mot de tjusiga mässingsdetaljerna. Spotlights i taket och förberett för Sonos ljudsystem.
  ALLRUM/TV-RUM
  Via dubbeldörrar nås det härliga allrummet/tv-rummet som kan göras om till ett tredje sovrum. Även detta rum har helglasad dörr mot altanen.
  TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
  Även tvättrummet är luxuöst med granitgolv och vitvaror från Siemens. Här finns också groventre och frånluftsvärmepump (NIBE F730).
  WALK-IN-GARDEROB
  Smart inredd och till och med härifrån är det fin utsikt.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  2020
  Fasad
  Liggande träpanel
  Stomme
  Trä
  Grundläggning
  Betongplatta
  Plåtarbeten
  Lackerad plåt
  Fönster
  3-glas
  Tak
  Betongpannor
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump och etanol kamin
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Energideklarerades
  2021-02-09
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  45 kWh/m² (Atemp) och år
  Energiklass
  C
  Energiprestanda
  81 kWh/m² och år
  Fastighetsbeteckning
  Skillinge 4:10
  Övrigt
  Fiber finns indraget till huset.
 • Allmänt om fastigheten
  Adress
  Skillingeuddsvägen 36B
  Postnummer
  73692
  Ort
  Kungsör
  Område
  Skillingsudd
  Kommun
  Kungsör
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  30 409 kr/år
  Uppvärmning: 7 680 kr/år
  El: 10 380 kr/år
  Elförbrukning: 19468 kWh
  VA: 4 500 kr/år
  Renhållning: 2 849 kr/år
  Väg, samf.: 200 kr/år
  Försäkring: 4 800 kr/år
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader endast uppskattade, kan variera beroende på förbrukning samt elpris.
  Taxeringsvärde
  3 367 000 kr
  Summa pantbrev
  4 395 000 kr
 • Tomt
  Typ av tomt
  Friköpt
  Tomtyta
  943 kvm
  Uteplats
  Stor altan om ca 130 kvm mot Mälaren med spabad. Här skiner solen från morgon till tidig eftermiddag för att sedan komma tillbaka till kvällen och bjuda på fantastiska solnedgångar över Mälaren.
 • Rättigheter & Belastningar
  Förmån: Officialservitut Väg, 19-KUR-623.1
  Planbestämmelser
  Byggnadsplan Ändring Av Dp Detaljplan
 • Allmänt
  Information

  Föreliggande objektbeskrivning är upprättad i enlighet med information från ägaren och Lantmäteriets fastighetsinfo. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter i enlighet med köparens undersökningsplikt. Areauppgiften är hämtad från Lantmäteriets fastighetsinfo. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

  Pris

  I Mälarfast bostadsannonser i dagspress och på Internet anger vi prisnivån pris, vilket uppdragsgivaren har accepterat som ett tänkbart försäljningspris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Det råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Mälarfast tillämpar budgivning enligt de krav som anges i §20 i fastighetsmäklarlagen. Endast lagda bud som godkänns av säljaren anges på www.malarfast.se samt andra aktuella hemsidor.

  Utgångspunkt för ansvarsfördelningen

  Utgångspunkten enligt jordabalken är att fastigheten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen med fog kunnat förutsätta vid köpet. Därutöver gäller att den köps i det skick den faktiskt befinner sig i på kontraktsdagen och att köparen, för att trygga sig, får göra en noggrann undersökning av fastigheten. För sådana fel eller skador, som köparen haft möjlighet att upptäcka eller haft anledning att räkna med p g a fastighetens ålder och skick, kan säljaren inte göras ansvarig.

  Köparens undersökningsplikt

  Utgångspunkten att köparen måste undersöka fastigheten brukar kallas köparens undersökningsplikt. Kraven på köparens undersökning är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen, krypgrunder och andra svårtillgängliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt fuktskador (speciellt i källare och på vinden), rötskador, skador på vatten- och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock.

  Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symptom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvud taget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt.

  Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Han bör därför anpassa sin undersökning till detta. Rör köpet ett begagnat hus måste köparen ta i beräkning att vissa delar och funktioner utsatts för slitage och på grund av ålder t o m kan vara uttjänta och i behov av utbyte eller i vart fall renovering.

  Anlitande av besiktningsman

  Jordabalken utgår från att köparen själv i normalfallet skall kunna uppfylla sin grundläggande undersökningsplikt och det är alltså inget krav att anlita någon sakkunnig för detta. Trots det väljer de flesta köpare att anlita s k besiktningsman eller annan sakkunnig och detta är att rekommendera om man inte själv har särskild byggnadsteknisk kunskap. Detsamma gäller om köparen inledningsvis själv undersökt fastigheten och då upptäckt symtom på fel som det kan vara svårt att bedöma betydelsen av. Som angivits ovan skall köparen undersöka fastigheten i alla dess delar och funktioner. Anlitar köparen en sakkunnig är det därför viktigt att vara observant på vilken omfattning en beställd besiktning har. Normalt omfattar inte en sådan besiktning vissa delar av fastigheten såsom elinstallationer, vatten och avlopp, rökgångar m m varför köparen bör överväga att komplettera sin undersökning.

  Jordabalken har som utgångspunkt att den undersökning köparen gör eller låter göra, ska ske för köpet, d v s innan köpekontrakt undertecknas av parterna. Det är dock inget som hindrar att parterna i kontraktet avtalar om att köparen ska få möjlighet att undersöka fastigheten senare och därefter på det sätt kontraktet då föreskriver, ska få åberopa upptäckta fel och begära avdrag på köpeskillingen eller begära att köpet i dess helhet ska återgå. Denna typ av avtalsvillkor brukar kallas besiktningsklausul och är numer vanligt förekommande. Tas ett sådant villkor in är det viktigt att båda parter sätter sig in i vad som krävs för att köparen ska kunna åberopa villkoret och också noga beaktar de tidsgränser som anges i villkoret.

  Det förekommer att säljaren inför försäljningen låter undersöka fastigheten med hjälp av en besiktningsman, ofta för att tjäna som underlag för en säljaransvarsförsäkring (se nedan). I dessa fall är det viktigt att köparen noga går igenom besiktningsprotokollet, gärna med den besiktningsman som utfört besiktningen, s k köpargenomgång. Det är också av stor vikt att köparen då tänker på att undersökningsplikten omfattar fastigheten i dess helhet och vid behov kompletterar med ytterligare undersökningar.

  Säljarens upplysningsskyldighet

  Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Avgörande för bedömningen om ett faktiskt fel är relevant eller inte, är om felet är möjligt att upptäcka för köparen. Endast om felet inte är upptäckbart är det relevant. Trots detta kan man ändå säga att säljaren har en upplysningsskyldighet. Om säljarens förtigande innefattar svikligt eller annat ohederligt förfarande kan säljaren gå miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det finns dock även andra situationer där säljaren är skyldig att upplysa om förhållanden som han har vetskap om och som köparen borde ha upptäckt men förbisett. Det är främst fråga om situationer där omständigheterna är sådana att säljaren måste förstå att köparen är i villfarelse avseende ett förhållande och där han vidare inser att förhållandet kan vara avgörande för köparens köpbeslut. Säljaren får med andra ord inte medvetet utnyttja köparens okunskap om ett visst förhållande.

  Avtalsfrihet friskrivning

  Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för fastighetens skick, varför parterna kan avtala om annan ansvarsfördelning än vad som angivits ovan. Ett exempel på detta är då säljaren friskriver sig från ansvaret för fastighetens skick, generellt eller beträffande viss funktion.

Dokument & Länkar

Energideklaration Bostadsfilm

Ansvarig mäklare

Michel Pettersson
Mälardalens Fastighetsförmedling

Kontakt

Följ oss på sociala medier

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi för en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack! Vi kontaktar dig inom kort.

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi för en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack! Vi kontaktar dig inom kort.