Budgivning pågår

Skjutbanegatan 17D

Haga
Budgivning pågår

Skjutbanegatan 17D

Haga

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för din intresseanmälan!

Utgångspris:
835 000 kr
Aktuellt bud: 800 000 kr
Kontakta mäklaren för info

Markplan med låg avgift på populära Haga

Välkommen till ditt drömboende! Denna fantastiska 1,5 rums lägenhet i markplan erbjuder en härlig altan och en ostörd och privat atmosfär. Med ett härligt läge, är denna pärla perfekt för dig som söker en harmonisk och bekväm livsstil. Lägenheten är utrustad med ett modernt och fräscht kök där du kan tillaga dina kulinariska mästerverk. Badrummet är också fräscht och erbjuder en avkopplande plats för att starta eller avsluta dagen på bästa sätt. Men det bästa av allt är den stora altanen som sträcker sig framför lägenheten. Här kan du njuta av soliga dagar, umgås med vänner och familj, eller bara koppla av. Den ostörda och privata platsen gör att du kan njuta av lugnet och samtidigt vara inom bekvämt avstånd till alla nödvändiga bekvämligheter. Denna lägenhet är perfekt för singlar eller par som vill ha det lilla extra. Med sitt charmiga läge och unika egenskaper, kommer den definitivt att bli en favorit för den som söker ett bekvämt och harmoniskt boende. Så tveka inte! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka alla fördelar med denna underbara lägenhet. En unik möjlighet väntar på dig att skapa ditt drömboende i detta ostörda och privata paradis!

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkell

Fakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Rum
1,5 rok
Boarea
43.6 kvm
Driftskostnad
5 100 kr/år
Våning
-1 av 3
Avgift
2 611 kr/mån Kabel-TV, Uppvärmning och vatten ingår i avgiften.
Möblerad bild
badrum
Möblerad bild
Planritning

Fakta

 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1960
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Energideklaration
  Utförd
  Energiklass
  D
  Energiprestanda
  101 kWh/m² och år
 • Förening
  Namn
  BRF Västhaga nr 6
  Allmänt om föreningen
  Föreningen innehar fastigheten nr 5 i kv Skjutfältet, Västerås kommun, innehållande 83 lägenheter, varav: 9 st 1 rum & pentry 8 st 1 rok 11 st 2 rok 41 st 2,5 rok 14 st 3 rok 1 st butik Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt, varav en lägenhet innehas av föreningen som uthyrningslägenhet. Fastigheten är försäkrad till fullvärde i Länsförsäkringar Bergslagen. Fastighetsförsäkring innefattar brand, vattenskada, inbrott och ansvarighet. Föreningen har även tecknat en bostadsrättsförsäkring för samtliga medlemmar. Ekonomisk och administrativ förvaltning görs av MBF (Mälardalens Bostadsrättsförvaltning)
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Grundutbud via kabeltv ingår i avgiften. Fiber är indraget och man får välja ett eget abonnemang.
  Parkering
  Parkering längs gatan kostar 350 kr/mån Parkering med elstolpe kostar 200 kr/mån
  Renoveringar
  Balkonger 2016 Fönster 2012-2013 Nya passagesystem håller på att införas. Ny utomhusbelysning på framsidan av fastigheterna. Parkering & miljöbod ska byggas på baksidan av fastigheten (förutsatt att bygglov blir godkända). Takbyte pågår 2022, färdigt i sommar
  Övrigt
  Övriga utrymmen: Bastu Uthyrningslägenhet Cykelförråd
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Föreningen tillåter delat ägarskap
  Information om månadsavgift
  Kabel-TV, Uppvärmning och vatten ingår i avgiften.
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Boarea
  43.6 kvm
  Aareakälla
  Bostadsrättsförening
  Avgift
  2 611 kr/mån Kabel-TV, Uppvärmning och vatten ingår i avgiften.
  Andel av årsavgift
  0,81875%
  Total driftskostnad
  425 kr/mån
  El: 300 kr/mån
  Försäkring: 125 kr/mån
 • Närområde
  Allmänt om området
  Både skola och förskola finns i området. Det är även mycket nära till dagligvaruhandel, idrottsplan med is på vintern och hundrastgård.
  Kommunikation
  12:ans buss går från Rekylgatan nedanför huset.
  Närservice
  ICA Supermarket Haga samt Hemköp Malmaberg.
  Parkering
  Gästparkering via Easypark app.
 • Allmänt
  Information

  Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

  Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.

  Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

  Pris

  I Mälardalens Fastighetsförmedlings bostadsannonser i dagspress och på Internet anger vi prisnivån pris, vilket uppdragsgivaren har accepterat som ett tänkbart försäljningspris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Det råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Mälardalens Fastighetsförmedling tillämpar budgivning enligt de krav som anges i §20 i fastighetsmäklarlagen. Endast lagda bud som godkänns av säljaren anges på www.malarfast.se samt andra aktuella hemsidor.

  Undersökningsplikt
  Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt

  Utgångspunkten är att bostadsrätten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen har fog att förvänta sig vid köpet med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Därutöver gäller normalt att bostadsrätten köps i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen. Reglerna om fel i bostadsrätt finns formellt i köplagen, men då de reglerna inte passar så bra för prövning av fel i bostadsrätt används ofta motsvarande regler i jordabalken.

  Köparens undersökningsplikt

  Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade "livslängd".

  Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

  Säljarens upplysningsskyldighet

  Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Om bostadsrätten säljs i befintligt skick kan den dock ändå anses vara felaktig, om säljaren före köpet underlåtit att upplysa köparen om ett sådant väsentligt förhållande rörande bostadsrätten, som han måste antas ha känt till och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Om säljaren genom ett förtigande handlat i strid mot tro och heder går säljaren även miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt. Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

  Utfästelse

  Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande bostadsrättens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas ej som utfästelser.

  Avtalsfrihet

  Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för bostadsrättens skick, varför man kan avtala om annan ansvarsfördelning. Denna information redovisar kortfattat den ansvarsfördelning som köplagen föreskriver och som gäller om inte annan ansvarsfördelning särskilt avtalats.

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkell
Mälardalens Fastighetsförmedling

Kontakt

Följ oss på sociala medier

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi för en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack! Vi kontaktar dig inom kort.

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi för en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack! Vi kontaktar dig inom kort.